Categorieën
Nieuws

Zaterdag Koffieochtend

Categorieën
Nieuws

Het Buurthuis en Corona

Buurthuis de Kade is sinds juni weer open voor de diverse activiteiten. Wegens corona is de toegang en verblijf intussen weer aan regels onderhevig. De belangrijkste punten zijn: mondkapjesplicht en 1,5 meter afstand houden. Dat laatste betekent dat het aantal personen per ruimte beperkt is. Als gevolg van de coronamaatregelen die op 26 november zijn afgekondigd is het buurthuis na 17.00 uur gesloten.

U kunt hier meer lezen over de regels die van toepassing zijn:

Categorieën
Nieuws

VSB-subsidie voor de Kade

Het VSBfonds heeft medio 2021 geld beschikbaar gemaakt voor ontmoetingsplekken in Het Groene Hart. Idee is dat daarmee nog beter kan worden bijgedragen aan ontmoetingen in de buurt of dorp. Met dat geld zou bijvoorbeeld de (her)inrichting van een accomodatie (deels) kunnen worden gefinancierd. Stichting Buurthuis de Kade heeft voor zo’n subsidie een aanvraag ingediend. Nu de het buurthuis van binnen grotendeels was opgeknapt, is de volgende stap om de inventaris te vernieuwen.

Eind augustus is ook definitief een subsidie van € 3.000 toegekend. Met deze subsidie zijn inmiddels twee barkoelkasten, een keukenkoelkast en zeven nieuwe klaptafels aangeschaft.

Categorieën
Nieuws

AED geïnstalleerd in het buurthuis

Het buurthuis wordt bezocht door veel groepen van kwetsbare personen, vooral ouderen. Het bestuur heeft daarom besloten een AED aan te schaffen. Deze is begin december geïnstalleerd.

Het buurthuis wordt bezocht door veel groepen van kwetsbare personen, vooral ouderen. Het bestuur heeft daarom besloten een AED aan te schaffen.

De AED is begin december geïnstalleerd.

Categorieën
Nieuws

Bericht in de Goudse Post van 16 januari 2019

Hier kunt u het bericht downloaden